Velkommen til broderloge nr. 76 Asger Ryg I.O.O.F.

** Broderloge nr. 76 Asger Ryg søger efter interesserede mænd, som kunne tænke sig at blive optaget i vort fællesskab **

 

 

I broderloge nr. 76 Asger Ryg er de yngste brødre medio 30 år og de ældste cirka 90 år, og den erhvervsmæssige sammensætning afspejler i store træk det danske samfund. Broderlogen holder sine møder hver tirsdag fra klokken 19:00 til 22:30 i Ordensbygningen, i perioden 2. januar til 15. maj og fra 1. september til 15. december og alle møderne afvikles efter en hurtig dagsorden, der er fælles for alle landets søster- og broderloger.

 

Indholdet af alle logemøder er præget af den ro og værdier, der er forudsætningen for at indholdet kan opfyldes. Indholdet omfatter de daglige ordensmæssige forhold, såsom efterlevelse af Odd Fellow Ordenens grundprincipper, der er en gradvis etisk belæring af det enkelte menneske i en etisk og humanitær retning.

 

Vi sætter fællesskabet og samværet meget højt, og derfor samles vi efter hvert logemøde i selskabslokalet til selskabeligt samvær med spisning, hvor der er mere end i logesalen.

Vi betragter dette selskabelige samvær som overordentlig vigtigt for brødrene, da det er hendes brødrene har mulighed for at lære hinanden bedre at kende, og hvor der tit opstår meget personlig venskaber, som ofte kan være livsvarige.

 

Hvordan bliver jeg medlem:

Er du interesseret i at høre mere om- eller blive optaget i Odd Fellow Ordenen, er du velkommen til at kontakte os via punktet Kontakt os ”. eller på e-mail info76@asger-ryg.oddfellow.dk 

Vælger du at blive medlem, vil du opleve og unikt venskab og et fantastisk socialt netværk. Se blot under nyheder .

 

--- 

Ønsker du at leje Odd Fellow Ordenens selskabslokaler på Teglovnsvej 44,  i Ringsted.

Bedes du kontakte:

Karen Margrethe Christoffersen, tlf. 5114 0255

km-hc-christoffersen@live.dk 

Eller scan denne qr -kode:

 udlejning

Kontakt os
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Skal udfyldes.
Invalid Input